Squarescape

2013/11/19

Squarescape - Du vil have på hvert niveau af output en firkantet hvid fra forskellige lokaler. Men ikke så let, fordi pladsen er i konstant bevægelse, og den stopper, medmindre snuble på noget. En anden observation i spillet er, at vores firkantede kun kan bevæge sig horisontalt og vertikalt.
Management i Squarescape ikke helt normalt for spil af denne genre, som i dette spil ved hjælp af fagter. For eksempel for at komme ind i spillet, er du nødt til at gøre en gestus. I første omgang kan det synes mærkeligt og velkendte, men med tiden management fagter hurtigt styr på den, og det er grunden til, at spillet er der tekstlige spor.
Hovedformålet med spillet er spillet jernbaneoverskæring, skal du finde en hvid cirkel i og ud af denne labyrint. Task temmelig svært, fordi som det er blevet sagt i spillet ved at flytte både lodret og vandret mellem vægge. På det første niveau i spillet vil virke meget simpelt, men det er kun begyndelsen. Som nye niveauer i spillet vil tilføje flere og flere nye enheder, som ikke kan berøres, samt forskellige teleportere og andre hindringer for passage-niveau.
Udviklerne af dette spil arbejdede meget, og de får en meget god slutprodukt af denne genre af spil. Spillet indeholder en masse niveauer, som giver en enorm mængde af gaming timer. Og alt dette på en meget behagelig og munter musik.
Squarescape - meget god gåde for fans af denne genre af spil. Pixel kunst er ikke irriterende, og musikken supplerer det meget godt. I almindelighed, den klassiske gameplay, en lang række udfordrende niveauer, pixel grafik og fuld gratis!

Features:
- Pixel grafik;
- Nem administration gennem gestus;
- 100 niveauer med stigende kompleksitet;
- Classic gameplay;
- Afspilning fremmer hjerne.

Video:


opmærksomhed! Alle filer er placeret med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Kommentarer:
      Indføre
    • Indtast antallet af: