Crazy Sapper 3D

2015/02/27
En anden skurk ved navn Boris højttaleren truer hele verden. Men for at nå det er ikke så let, betyder det ikke har en hær eller pansrede køretøjer. Han har lige gravet i nogle bananrepublik i den gamle militærbase, og alle omkring forvandlet til et minefelt tæt pasform. Hverken superhelt eller en uddannet commando ikke kan få eller i live med den rigtige mængde af lemmer gennem en sådan forsvar. Ingen undtagen din karakter.
Paranoid og neuroser, psykologisk ustabil og grundig grund til at gå på grundlag af konstant at kæmpe, er det alligevel den bedste sapper på planeten. Saml tålmodighed, tage en minestryger og instrumenter, herunder logik og intuition, og gå til en afslappet overfald.
Din opgave er ikke helt klart miner sektor, og for at gå fra start til slut i et sikkert og uskadt. Flere sværhedsgrader vil hjælpe dig med at vælge den rigtige stil for at bestå.
Video:


opmærksomhed! Alle filer er placeret med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Kommentarer:
  • Indsendt af: unknown (gæst), 2015-04-01 21:17:19
    Avatar
    Kinyal nam a punidat

  • Indsendt af: 489 (gæst), 2015-04-22 15:55:53
    Avatar
    ...69%

    Indføre
  • Indtast antallet af: