World of Tanks Blitz

2014/12/11
Mobile version af spillet dukkede under titlen World of Tanks Blitz og trods det faktum, at det er et særskilt projekt udviklere har prøvet så meget som muligt præcist at formidle atmosfæren og gameplay mekanik den oprindelige "tanke".
Hvad er hemmeligheden bag populariteten af World of Tanks? Svaret på dette spørgsmål er ganske enkel. Kæmpe udvalg af tankens teknologi har virkelige historiske prototyper, en bred vifte af moduler til forbedring, forskellige former for ammunition, realistisk fysik model, omfattende kort over kampene. Alt dette giver spillet en følelse af nærvær og realisme spiller i kamp, ​​og udviklerne har gennemført arkade spil mekanik med enkle kontrol og klare strategiske mål, hvilket igen gør det ret hurtigt mestre spillet.
Selvfølgelig er det værd at bemærke den fremragende grafik stand til at imponere selv de mest erfarne spillere og ikke meget ringere end den oprindelige pc-versionen. Den største fordel ved den mobile version er uden tvivl mulighed for at deltage i tank kampe næsten overalt.


opmærksomhed! Alle filer er placeret med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Kommentarer:
      Indføre
    • Indtast antallet af: